CERTIFICATE IN TYPING GREEK & ENGLISH

Πιστοποίηση Δακτυλογράφησης στα Ελληνικά & Αγγλικά

Αποκτήστε με ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΔΑΚΤΡΑ και ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ το "Certificate in Typing Greek & English", μία αναγνωρισμένη πιστοποίηση Δακτυλογράφησης (Ελληνικά ή/και Αγγλικά).

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διάρκεια Προγράμματος

έως 4 μήνες
Ο εκπαιδευόμενος μπορεί να ολοκληρώσει το Πρόγραμμα στο χρονικό διάστημα που επιθυμεί (1 έως 4 μήνες).

Μέθοδος Παρακολούθησης

Αυτοεκπαίδευση μέσω πλατφόρμας με ασκήσεις Δακτυλογράφησης (χωρίς συγκεκριμένο ωράριο).

Δίδακτρα

ΔΩΡΕΑΝ

Πιστοποίηση

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ
1 γλώσσα: 90€
2 γλώσσες: 150€

Αναγνώριση

ΝΑΙ
μέσω Μονάδων ECVET

Μοριοδότηση

ΜΕΓΙΣΤΗ
σύμφωνα με την εκάστοτε προκήρυξη

ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

30 Μαΐου 2024
30 Μαΐου 2024

10 Ιουνίου 2024
10 Ιουνίου 2024

20 Ιουνίου 2024
20 Ιουνίου 2024

Για το επόμενο πρόγραμμα απομένουν:

Μέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Πρόγραμμα “Typing Greek & English” απευθύνεται σε:

  • νεοεισερχόμενους στον κλάδο της Γραμματειακής – Διοικητικής Υποστήριξης,
  • υφιστάμενα στελέχη του κλάδου Γραμματειακής – Διοικητικής Υποστήριξης επιχειρήσεων, οργανισμών ή άλλων φορέων,
  • ανέργους, φοιτητές ή απόφοιτους Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι., Ι.Ε.Κ. ή και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οι οποίοι ενδιαφέρονται να σταδιοδρομήσουν στο κλάδο της Γραμματειακής – Διοικητικής Υποστήριξης και
  • γενικότερα στο σύνολο των εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων οι οποίοι δακτυλογραφούν ή απομαγνητοφωνούν ελληνικά ή/και αγγλικά κείμενα στα πλαίσια της εργασίας τους.

Στην σημερινή εποχή η εκμάθηση της δακτυλογραφίας ελληνικής και αγγλικής παίζει σημαντικό ρόλο σε οποιανδήποτε καριέρα. Η συγκεκριμένη δεξιότητα κρίνεται πολύτιμη όχι μόνο σε επαγγελματίες γραμματείς αλλά και σε λοιπά γραμματειακά και διοικητικά στελέχη επιχειρήσεων καθώς αναμφισβήτητα συντελεί σε μια πιο παραγωγική και εποικοδομητική εργασία. Όσον αφορά στην Αγγλική δακτυλογράφηση, αποτελεί ιδανικό εφόδιο καριέρας οικονομικών – διοικητικών στελεχών καθώς η ανάγκη εκμάθησης της αγγλικής δακτυλογραφίας γίνεται ακόμη πιο επιβεβλημένη σήμερα, αφού η χώρα μας ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει πολλαπλασιάσει τις ανάγκες της γραπτής επικοινωνίας στην αγγλική γλώσσα.

Κατά συνέπεια, η κατοχή πιστοποιήσεων στην «Ελληνική Δακτυλογράφηση» και «Αγγλική Δακτυλογράφηση» αποτελεί ιδανικό προσόν για κάθε επαγγελματία που θέλει να ξεχωρίσει έχοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά. Τα πιστοποιητικά είναι σχεδιασμένα να αξιολογούν τις γνώσεις των υποψηφίων σε επιχειρησιακές ικανότητες σχετικές με τις εργασίες και τα καθήκοντα της Δακτυλογράφησης και ειδικότερα τις δεξιότητες:

  • πληκτρολόγηση γρήγορα και ορθά ελληνικά – αγγλικά κείμενα υπό ανάγνωση,
  • πληκτρολόγηση γρήγορα και ορθά ελληνικά – αγγλικά κείμενα υπό υπαγόρευση και
  • χρήση προαπαιτούμενων συνδυασμών γραμμάτων, λοιπών χαρακτήρων αλλά και του αριθμητικού πληκτρολογίου.

Το σύνολο των παραπάνω ικανοτήτων κρίνονται ιδιαίτερα σημαντικές για τους απασχολούμενους βάσει των σύγχρονων τεχνολογικών απαιτήσεων – συνθηκών εργασίας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

♣ Μέθοδος Παρακολούθησης: αποκλειστικά μέσω Ασύγχρονης Τηλεκατάρτισης: Ο εκπαιδευόμενος λαμβάνει πρόσβαση σε πλατφόρμα με εκπαιδευτικό υλικό (βίντεομαθήματα, παρουσιάσεις, σημειώσεις κλπ.) και αυτοεκπαιδεύεται μόνος του σε δικό του χρόνο με ελεύθερο ωράριο με ασκήσεις Δακτυλογράφησης (δεν χρειάζεται να παρακολουθήσει ζωντανά μαθήματα-τηλεδιασκέψεις ).

♣ Διάρκεια: έως 4 μήνες. Ο καταρτιζόμενος αποκτά πρόσβαση στην πλατφόρμα για το παραπάνω διάστημα, μέσα στο οποίο μπορεί να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του.

♣ Πιστοποίηση: Με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης, ο καταρτιζόμενος συμμετέχει σε εξετάσεις για αναγνωρισμένη πιστοποίηση. Οι εξετάσεις υλοποιούνται εξ’ αποστάσεως με τηλεεπιτήρηση από το φορέα πιστοποίησης, είναι ατομικές και προγραμματίζονται σε ημέρα και ώρα που εξυπηρετεί τον καταρτιζόμενο. Σε περίπτωση αποτυχίας, ο καταρτιζόμενος δικαιούται μία επανεξέταση δωρεάν.

♣ Με την ολοκλήρωση του Προγράμματος και την επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης χορηγούνται:

  • Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση με τίτλο: «Certificate in Typing Greek/English».
  • Συνοδευτικό έντυπο Europass με τις θεματικές ενότητες του προγράμματος, του τρόπου υλοποίησής του και τις ευρωπαϊκές πιστωτικές μονάδες ECVET.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Συμπληρώστε την παρακάτω Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.

Πρόγραμμα Κατάρτισης

"*" indicates required fields

*

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί να μας επιλέξετε.

Το Κέντρο Εκπαίδευσης “Ναουμίδου” αποτελεί ένα boutique εκπαιδευτικό κέντρο που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 100 πιο σύγχρονα και καινοτόμα εκπαιδευτήρια της Ελλάδας.