Προγράμματα Αγγλικών

για παιδιά & εφήβους

Η Αγγλική γλώσσα χαρακτηρίζεται ως η πρώτη παγκόσμια “lingua franca” (κοινή γλώσσα) και κατέχει κυρίαρχη θέση ως διεθνής γλώσσα σε διάφορους τομείς όπως της επιστήμης, των επιχειρήσεων κλπ.  375.000.000άνθρωποι τη χρησιμοποιούν ως μητρική, ενώ περίπου 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι την ομιλούν ως 2η γλώσσα.

Η γνώση της Αγγλικής κρίνεται άκρως απαραίτητη στο σύγχρονο κόσμο καθώς στις περισσότερες χώρες του πλανήτη,η γνώση της θεωρείται απαραίτητο προσόν για εξεύρεση εργασίας. Ως αποτέλεσμα αυτού, πάνω από 1.000.000.000 άνθρωποι σε όλον τον κόσμο κατέχουν τουλάχιστον το βασικό της επίπεδο.

Το Κέντρο Εκπαίδευσης “Λία Ναουμίδου – Τσίτση” ειδικεύεται σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εκπαίδευσης Αγγλικών, εφαρμόζοντας σύγχρονες & καινοτόμες εκπαιδευτικές μεθόδους διδασκαλίας με γνώμονα την εμπειρική & βιωματική μάθηση.

Τα Μαθήματα

Προσαρμοσμένο μάθημα

Ο κάθε μαθητής λαμβάνει εξατομικευμένη διδακτική εμπειρία, “κομμένη και ραμμένη” στα μέτρα του. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της ειδικής διαχείρισης του κάθε μαθητή, πετυχαίνοντας έτσι μία μοναδική εμπειρία μάθησης.

Πρόγραμμα σπουδών

Το πρόγραμμα σπουδών προσαρμόζεται & αναβαθμίζεται κάθε σχολική χρονιά έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις προσωπικές ανάγκες και δυνατότητες του κάθε τμήματος και όχι στην απαιτούμενη ύλη που πρέπει να καλυφθεί.

Χρήση τεχνολογίας

Η χρήση της τεχνολογίας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας. Το διαδραστικό περιβάλλον μάθησης, σε συνδυασμό με τη χρήση της τεχνολογίας & τις πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες, συνθέτουν ένα μοναδικό & ευχάριστο περιβάλλον μάθησης.

ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ

Μέσα στη σχολική χρονιά οι μαθητές μας αναλαμβάνουν εργασίες με θέμα της επιλογής τους, στις οποίες καλούνται να αναζητήσουν πληροφορίες και να τις παρουσιάσουν στην τάξη (Project-based Learning). Έτσι, το μάθημα γίνεται εμπειρικό και οι μαθητές ανακαλύπτουν τη γνώση χωρίς να το καταλαβαίνουν.

Υλοποίηση μαθημάτων

Τα μαθήματα υλοποιούνται σε ολιγομελή τμήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και σε ευέλικτα ωράρια που καθορίζονται στην αρχή του σχολικού έτους. Η συνολική διάρκεια των μαθημάτων αγγίζει τους 8,5 μήνες (Σεπτέμβριο – Μάιο).

Καινοτομία στο homework

Οι σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας που εφαρμόζουμε μας επιτρέπουν να καλύπτουμε την περισσότερη δουλειά στην τάξη. Αυτό ευνοεί τους μαθητές μας, αφήνοντάς τους με λιγότερο διάβασμα για το σπίτι (homework) και περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Ευέλικτο ωράριο μαθημάτων

Κατά τη διάρκεια των εγγραφών, μαθητές, γονείς και ενήλικες έχουν την δυνατότητα να προσαρμόσουν το ωράριο των μαθημάτων τους σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες και απαιτήσεις.

Ενημέρωση Γονέων & Βαθμοί Τριμήνων

Γνωρίζοντας πόσο αγχωτική μπορεί να είναι η διαδικασία των βαθμών, το σύστημα βαθμολόγησης που χρησιμοποιούμε βασίζεται περισσότερο στην ενημέρωση του γονέα/κηδεμόνα και όχι σε μία απλή αριθμητική αποτύπωση των ικανοτήτων του μαθητή. Οι ενημερώσεις και η παράδοση βαθμολογίας γίνονται κάθε τρίμηνο.

Βιβλία

Στην έναρξη της χρονιάς σας ενημερώνουμε για την επιλογή των βιβλίων και του εκπαιδευτικού υλικού της κάθε τάξης. Στη συνέχεια, σας ενημερώνουμε για τους οικονομικότερους τρόπους αγοράς των βιβλίων.

Πληροφορική για τους μαθητές μας

Ο κάθε μαθητής λαμβάνει υποχρεωτικά ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Πληροφορικής. Ο λόγος της υποχρεωτικής Πληροφορικής αποσκοπεί στην εξοικείωση των μαθητών με τις νέες τεχνολογίες, καθώς επίσης και στην υποστήριξη του μαθήματος Αγγλικών σε ψηφιακή μορφή. Έτσι, δημιουργούμε ένα σύγχρονο & διαδραστικό μάθημα, ενώ οι μαθητές εκπαιδεύονται για τον σύγχρονο κόσμο του αύριο.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η επιλογή των εξετάσεων πιστοποίησης είναι σημαντική για κάθε εκπαιδευτήριο. Η επιλογή πιστοποιητικού πρέπει να καθορίζεται σύμφωνα διάφορα κριτήρια του κάθε φορέα πιστοποίησης, όπως η αξιοπιστία του, το σύστημα εξετάσεων, οι δυνατότητες ευελιξίας κλπ. Συνεργαζόμαστε με όλους τους εξεταστικούς φορείς έτσι ώστε να προσφέρουμε την ιδανική λύση σε κάθε μαθητή.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ & ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς διοργανώνουμε συνεχώς εκδηλώσεις για μαθητές & γονείς όπως η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση, Πασχαλινές δράσεις, αποκριάτικα events, συναρπαστικά movie nights με αποκορύφωση την Ετήσια Τελετή Αποφοίτησης. Επίσης, διοργανώνουμε εκδρομές για μαθητές & γονείς, όπως στο Bowling City Club, στο Magic Park, στο ΝΟΗΣΙΣ κ.α.

Υπηρεσία Ενημέρωσης

Μέσα από τη πρωτοποριακή υπηρεσία «Υποστήριξη Μαθήματος» online, μαθητές & γονείς έχουν 24ώρες/24ωρο άμεση ενημέρωση για τη διδακτέα ύλη & το homework του κάθε μαθήματος. Επίσης, για την καλύτερη ενημέρωσή σας, αποστέλλουμε ενημερωτικά SMS σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα που παρακολουθείτε καθώς και νέες δράσεις.

Δίπλα στην οικογένεια

Στηρίζουμε τις πολύτεκνες οικογένειες της πόλης μας προσφέροντας:

  • 25% έκπτωση στο δεύτερο παιδί
  • 50% έκπτωση στο τρίτο παιδί
  • 100% – δωρεάν το τέταρτο παιδί

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ