Πιστοποίηση Ραντιστών.

στην Ορθολογική Χρήση Φυτοφαρμάκων

Αποκτήστε ή ανανεώστε το απαραίτητο Πιστοποιητικό Ορθολογικής Χρήσης Φυτοφαρμάκων για Αγρότες ή Επαγγελματίες χρήστες γεωργικών φαρμάκων.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Κόστος

50€

Πιστοποίηση

ΝΑΙ

Εξετάσεις

Το Κέντρο μας αποτελεί επίσημο εξεταστικό κέντρο του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Διάρκεια Ισχύος

5 έτη

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τι είναι το Πιστοποιητικό Ορθολογικής Χρήσης Φυτοφαρμάκων

Σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης (ΦΕΚ 1883/Β/2013), η αγορά/χρήση γεωργικών φαρμάκων επιτρέπεται μόνο σε όσους διαθέτουν Πιστοποιητικό Ορθολογικής Χρήσης Φυτοφαρμάκων (σε ισχύ από 26/11/2015). Αυτό σημαίνει πως οι αγρότες και επαγγελματίες χρήστες γεωργικών φαρμάκων θα πρέπει να διαθέτουν το παραπάνω Πιστοποιητικό για να μπορούν να προμηθεύονται και να χρησιμοποιούν φυτοφάρμακα για καλλιέργειες.

Διαδικασία απόκτησης/ανανέωσης πιστοποιητικού

Το Πιστοποιητικό Ορθολογικής Χρήσης γεωργικών φαρμάκων αποκτάται με τη συμμετοχή του ενδιαφερόμενου σε εξετάσεις σε επίσημα εξεταστικά κέντρα.

Το Κέντρο Εκπαίδευσης «Ναουμίδου» αποτελεί επίσημο εξεταστικό Κέντρο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για Απόκτηση/Ανανέωση Πιστοποιητικού Ορθολογικής Χρήσης Φυτοφαρμάκων.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συμπληρώστε την παρακάτω Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.

Φόρμα Footer Υπηρεσίες

"*" indicates required fields

*
*

Γιατί να μας επιλέξετε.

Το Κέντρο Εκπαίδευσης “Ναουμίδου” αποτελεί ένα boutique εκπαιδευτικό κέντρο που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 100 πιο σύγχρονα και καινοτόμα εκπαιδευτήρια της Ελλάδας.