Εισαγωγή στη μέθοδο online διαφήμισης Paid Αναζήτηση (PPC) με Google Ad

Προσεγγίζοντας την πολυπολιτισμικότητα στο εκπαιδευτικό σύστημα

Πού απευθύνεται το Πρόγραμμα;

Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που προωθούν ή σχεδιάζουν να προωθήσουν τις ψηφιακές επιχειρήσεις τους μέσω των GoogleAds.

Επίσης, απευθύνεται σε digitalmarketing managers και PPC specialists που ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τις γνώσεις τους πάνω στο κομμάτι βελτιστοποίησης ενός διαφημιστικού λογαριασμού.

Τέλος, δίνεται η δυνατότητα σε φοιτητές και αποφοίτους σχολών που επιθυμούν να εργαστούν πάνω στο DigitalMarketing μέσω της χρήσης των GoogleAds.

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι:

Στο πρόγραμμα αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα εξοικειωθούν με την πλατφόρμα των GoogleAds. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί εκτενής παρουσίαση όλων των λειτουργειών της πλατφόρμας. Μέσα από τις ενότητες που περιλαμβάνονται οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν ώστε να είσαι σε θέση να δημιουργήσουν από το μηδέν έναν λογαριασμό, να σχεδιάσουν και να ενεργοποιήσουν διαφημιστικές καμπάνιες και να παρακολουθούν τα αποτελέσματα της επένδυσης τους. Τέλος, παρουσιάζονται βέλτιστες πρακτικές βελτιστοποίησης των διαφημιστικών λογαριασμών ώστε να διασφαλιστεί η ορθή προβολή μιας επιχείρησης μέσω των GoogleAds.

Κατεβάστε τον Οδηγό Προγράμματος από εδώ

ΕΝΑΡΞΗ: 23/09/2024
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΩΣ: 23/09/2024

Διάρκεια: 30 ώρες 
Τιμή: €300.00

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρέχεται με ιδιαίτερα μεγάλη έκπτωση και είναι με διαφορά το οικονομικότερο πρόγραμμα που προσφέρεται αυτή τη στιγμή στη χώρα. Για το λόγο αυτό δεν παρέχονται περαιτέρω εκπτώσεις.

Μοριοδοτούμενα Προγράμματα.

"*" indicates required fields

1. Επιλογή Προγράμματος

2. Ατομικά στοιχείας

Ονοματεπώνυμο*

3. Στοιχεία Επικοινωνίας

4. Υποβολή δικαιολογητικών

Accepted file types: jpg, png, pdf, Max. file size: 2 MB.
Accepted file types: jpg, png, pdf, Max. file size: 2 MB.
*

Υπεύθυνος Καθηγητής

Γιατί να μας επιλέξετε.

Το Κέντρο Εκπαίδευσης “Ναουμίδου” αποτελεί ένα boutique εκπαιδευτικό κέντρο που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 100 πιο σύγχρονα και καινοτόμα εκπαιδευτήρια της Ελλάδας.