PROGRAMMING WITH PYTHON

Προγραμματισμός με τη Γλώσσα PYTHON

Αποκτήστε με ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΔΑΚΤΡΑ και ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ το "Programming with Python", μία αναγνωρισμένη Πιστοποίηση στον Προγραμματισμό με τη Γλώσσα Python.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διάρκεια Προγράμματος

έως 3 μήνες
Ο εκπαιδευόμενος μπορεί να ολοκληρώσει το Πρόγραμμα στο χρονικό διάστημα που επιθυμεί (1 έως 3 μήνες).

Μέθοδος Παρακολούθησης

Ασύγχρονη Τηλεκατάρτιση
Ο εκπαιδευόμενος λαμβάνει πρόσβαση σε πλατφόρμα με εκπαιδευτικό υλικό (βίντεο, παρουσιάσεις, σημειώσεις) και μελετά μόνος του σε δικό του χρόνο, με δικό του ρυθμό και χωρίς συγκεκριμένο ωράριο.

Οδηγός Προγράμματος

Δείτε τον οδηγό σπουδών εδώ

Δίδακτρα

ΔΩΡΕΑΝ

Πιστοποίηση

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ (190€)

Αναγνώριση

ΝΑΙ
μέσω Μονάδων ECVET

Μοριοδότηση

ΜΕΓΙΣΤΗ
σύμφωνα με την εκάστοτε προκήρυξη

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα από τον Οδηγό Σπουδών

ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

19 Απριλίου 2024
19 Απριλίου 2024

30 Απριλίου 2024
30 Απριλίου 2024

10 Μαΐου 2024
10 Μαΐου 2024

Για το επόμενο πρόγραμμα απομένουν:

Μέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το πρόγραμμα “Programming with Python” απευθύνεται σε ανθρώπους οι οποίοι επιθυμούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην γλώσσα προγραμματισμού Python, είτε ασχολούνται πρώτη φορά με προγραμματισμό είτε όχι. Η Python είναι μια γλώσσα γενικής χρήσης, η οποία έχει τεράστιες δυνατότητες, απλή και εύκολη στην εκμάθησή της και κυρίως ανανεώσιμη. Μπορεί κανείς να τη χρησιμοποιήσει για εκπαιδευτικούς σκοπούς, όμως συνήθως χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη διαφόρων εφαρμογών. Κάποιες από αυτές τις εφαρμογές είναι παραδείγματα διαχείρισης συστημάτων υπολογιστή, ανάπτυξη εφαρμογών διαδικτύου, ανάπτυξη παιχνιδιών κ.ά. Το στοιχείο που κάνει την Python τόσο δημοφιλή σαν γλώσσα, είναι η πληθώρα έτοιμων βιβλιοθηκών που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει με ευκολία και χωρίς πολύ κόπο.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο/η επιμορφούμενος/η θα είναι σε θέση να:

 1. Κατανοεί και να χρησιμοποιεί τις διάφορες εντολές, προκειμένου να γράφει απλά αλλά και πιο σύνθετα προγράμματα.
 2. Μπορεί να συνθέτει λύσεις σε διάφορα προβλήματα, με τα οποία θα έρχεται αντιμέτωπος στο περιβάλλον της Python.
 3. Αναγνωρίζει και να κατανοήσει πρακτικές προγραμματισμού.
 4. Σχεδιάζει, αναπτύξει, αλλά και να μπορεί να διορθώνει λάθη σε διάφορα προγράμματα, προκειμένου να επιτύχει βέλτιστες λύσεις και προσομοιώσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

♣ Μέθοδος Παρακολούθησης: αποκλειστικά μέσω Ασύγχρονης Τηλεκατάρτισης: Ο εκπαιδευόμενος λαμβάνει πρόσβαση σε πλατφόρμα με εκπαιδευτικό υλικό (βίντεομαθήματα, παρουσιάσεις, σημειώσεις κλπ.) και μελετά μόνος του σε δικό του χρόνο με ελεύθερο ωράριο καθώς δεν χρειάζεται να παρακολουθήσει ζωντανά μαθήματα-τηλεδιασκέψεις.

♣ Διάρκεια: έως 3 μήνες. Ο καταρτιζόμενος αποκτά πρόσβαση στην πλατφόρμα για το παραπάνω διάστημα, μέσα στο οποίο μπορεί να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του.

♣ Πιστοποίηση: Με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης, ο καταρτιζόμενος συμμετέχει σε εξετάσεις για αναγνωρισμένη πιστοποίηση. Οι εξετάσεις υλοποιούνται εξ’ αποστάσεως με τηλεεπιτήρηση από το φορέα πιστοποίησης, είναι ατομικές και προγραμματίζονται σε ημέρα και ώρα που εξυπηρετεί τον καταρτιζόμενο. Οι εξετάσεις αποτελούνται από ένα τεστ ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής, στις οποίες ο καταρτιζόμενος θα πρέπει να απαντήσει σωστά σε ποσοστό 70% και άνω για να πετύχει. Σε περίπτωση αποτυχίας, ο καταρτιζόμενος δικαιούται μία επανεξέταση δωρεάν.

♣ Με την ολοκλήρωση του Προγράμματος και την επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης χορηγούνται:

 • Βεβαίωση Παρακολούθησης επιμορφωτικού προγράμματος 400 ωρών στο αντικείμενο: Programming with Python.
 • Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση με τίτλο: «Programming with Python Certificate».
 • Συνοδευτικό έντυπο Europass με τις θεματικές ενότητες του προγράμματος, του τρόπου υλοποίησής του και τις ευρωπαϊκές πιστωτικές μονάδες ECVET.

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

 • Ενότητα 1: Μεταβλητές, Βασικοί Τελεστές και Δομές Δεδομένων
 • Ενότητα 2: Έλεγχος ροής εκτέλεσης
 • Ενότητα 3: Αριθμοί και οι λειτουργίες τους
 • Ενότητα 4: Συναρτήσεις
 • Ενότητα 5: Κλάσεις και αντικείμενα
 • Ενότητα 6: Εξαιρέσεις
 • Ενότητα 7: Γεννήτορες

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Γκιουρτζής Στυλιανός Παναγιώτης

Γκιουρτζής Στυλιανός Παναγιώτης

Δίπλωμα (Integrated Master): Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Βόλος.

Μεταπτυχιακό (Μaster) : Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Αναλυτική των Επιχειρήσεων και Επιστήμης των Δεδομένων, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη.

Επιστήμονας δεδομένων (Data scientist) με εμπειρία στην εύρεση λύσεων βάσει δεδομένων για την αύξηση της αποτελεσματικότητας και της ακρίβειας. Έμπειρος στη δημιουργία μοντέλων παλινδρόμησης δεδομένων, χρησιμοποιώντας μοντέλα πρόβλεψης δεδομένων και ανάλυση αλγορίθμων εξόρυξης δεδομένων για την παροχή πληροφοριών και την εφαρμογή λύσεων φιλικών προς τα σύνθετα προβλήματα των σύγχρονων επιχειρήσεων. Απόφοιτος Πολιτικός/Υδραυλικός μηχανικός με δίπλωμα το οποίο αποκτήθηκε από το Πολυτεχνείο Θεσσαλίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Συμπληρώστε την παρακάτω Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.

Πρόγραμμα Κατάρτισης

"*" indicates required fields

*

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί να μας επιλέξετε.

Το Κέντρο Εκπαίδευσης “Ναουμίδου” αποτελεί ένα boutique εκπαιδευτικό κέντρο που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 100 πιο σύγχρονα και καινοτόμα εκπαιδευτήρια της Ελλάδας.