AUTOCAD DESIGN

Εξειδίκευση στο AutoCad (2D & 3D)

Αποκτήστε με ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΔΑΚΤΡΑ και ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ το "AutoCad Design", μία αναγνωρισμένη Πιστοποίηση στο AutoCad (2D & 3D).

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διάρκεια Προγράμματος

έως 3 μήνες
Ο εκπαιδευόμενος μπορεί να ολοκληρώσει το Πρόγραμμα στο χρονικό διάστημα που επιθυμεί (1 έως 3 μήνες).

Μέθοδος Παρακολούθησης

Ασύγχρονη Τηλεκατάρτιση
Ο εκπαιδευόμενος λαμβάνει πρόσβαση σε πλατφόρμα με εκπαιδευτικό υλικό (βίντεο, παρουσιάσεις, σημειώσεις) και μελετά μόνος του σε δικό του χρόνο, με δικό του ρυθμό και χωρίς συγκεκριμένο ωράριο.

Οδηγός Προγράμματος

Δείτε τον οδηγό σπουδών εδώ

Δίδακτρα

ΔΩΡΕΑΝ

Πιστοποίηση

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ (190€)

Αναγνώριση

ΝΑΙ
μέσω Μονάδων ECVET

Μοριοδότηση

ΜΕΓΙΣΤΗ
σύμφωνα με την εκάστοτε προκήρυξη

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα από τον Οδηγό Σπουδών

ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

30 Μαΐου 2024
30 Μαΐου 2024

10 Ιουνίου 2024
10 Ιουνίου 2024

20 Ιουνίου 2024
20 Ιουνίου 2024

Για το επόμενο πρόγραμμα απομένουν:

Μέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στόχος του Προγράμματος είναι να παρουσιάσει τα χαρακτηριστικά, τα εργαλεία και τις προηγμένες λειτουργίες της εφαρμογής Autodesk AutoCAD.

Σε ποιους απευθύνεται: Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για όσους θέλουν να αποκτήσουν τις γνώσεις για να μπορούν να σχεδιάζουν απλά αλλά και σύνθετα σχέδια όλων των ειδικοτήτων, να μπορούν να ανταπεξέρχονται σε οποιαδήποτε πρόκληση της αγοράς εργασίας αλλά και να ξεχωρίσουν με τις επιδόσεις τους, μέσα από μία σειρά περιεκτικών κεφαλαίων που θα σας προετοιμάσουν για την ολοκληρωμένη χρήση του σχεδιαστικού προγράμματος AutoCAD. Ως το τέλος του προγράμματος, θα είστε σε θέση να χρησιμοποιείτε όλα τα εργαλεία του AutoCAD, ώστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε τα πιο απαιτητικά σχεδιαστικά project σε δύο αλλά και σε τρεις διαστάσεις.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι επιμορφούμενοι θα είναι σε θέση:
– Να κατανοούν και να εκτιμούν τη χρησιμότητα των δυνατοτήτων του προγράμματος AutoCAD.
– Να σχεδιάζουν και να επεξεργάζονται οποιαδήποτε σχέδια, σε επαγγελματικό επίπεδο.
– Να αισθάνονται άνετα στην σχεδίαση οποιουδήποτε project.
– Να επεξεργάζονται και να διαχειρίζονται μεγάλα σχέδια.
– Να χρησιμοποιούν όλα τα εργαλεία του AutoCAD.
– Να ολοκληρώνουν οποιοδήποτε σχέδιο με ακρίβεια και ταχύτητα.
– Να παρουσιάζουν το σχέδιό τους σε δύο ή τρεις διαστάσεις με χρήση φωτορεαλισμού και κίνησης για εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

♣ Μέθοδος Παρακολούθησης: αποκλειστικά μέσω Ασύγχρονης Τηλεκατάρτισης: Ο εκπαιδευόμενος λαμβάνει πρόσβαση σε πλατφόρμα με εκπαιδευτικό υλικό (βίντεομαθήματα, παρουσιάσεις, σημειώσεις κλπ.) και μελετά μόνος του σε δικό του χρόνο με ελεύθερο ωράριο καθώς δεν χρειάζεται να παρακολουθήσει ζωντανά μαθήματα-τηλεδιασκέψεις.

♣ Διάρκεια: έως 3 μήνες. Ο καταρτιζόμενος αποκτά πρόσβαση στην πλατφόρμα για το παραπάνω διάστημα, μέσα στο οποίο μπορεί να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του.

♣ Πιστοποίηση: Με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης, ο καταρτιζόμενος συμμετέχει σε εξετάσεις για αναγνωρισμένη πιστοποίηση. Οι εξετάσεις υλοποιούνται εξ’ αποστάσεως με τηλεεπιτήρηση από το φορέα πιστοποίησης, είναι ατομικές και προγραμματίζονται σε ημέρα και ώρα που εξυπηρετεί τον καταρτιζόμενο. Σε περίπτωση αποτυχίας, ο καταρτιζόμενος δικαιούται μία επανεξέταση δωρεάν.

♣ Με την ολοκλήρωση του Προγράμματος και την επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης χορηγούνται:

  • Βεβαίωση Παρακολούθησης επιμορφωτικού προγράμματος 400 ωρών στο αντικείμενο: Εξειδίκευση στο AutoCad (2D & 3D).
  • Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση με τίτλο: «Specialization in 2D and 3D CAD».
  • Συνοδευτικό έντυπο Europass με τις θεματικές ενότητες του προγράμματος, του τρόπου υλοποίησής του και τις ευρωπαϊκές πιστωτικές μονάδες ECVET.

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

  • Κεφάλαιο 1: Ρυθμίσεις προγράμματος – Ρυθμίσεις απεικόνισης – Γνωριμία με τα εργαλεία
  • Κεφάλαιο 2: Βασική σχεδίαση και επεξεργασία δισδιάστατων αντικειμένων
  • Κεφάλαιο 3: Συλλογή πληροφοριών σχεδίου – Δημιουργία διαστάσεων – Δημιουργία και χρήση επιπέδων – Δημιουργία και χρήση ομάδων (block)
  • Κεφάλαιο 4: Προχωρημένες τεχνικές σχεδίασης
  • Κεφάλαιο 5: Σχεδίαση και επεξεργασία τρισδιάστατων αντικειμένων
  • Κεφάλαιο 6: Υλικά, φωτισμός, κάμερα. Δημιουργία προοπτικών απόψεων και φωτορεαλισμού
  • Κεφάλαιο 7: Εκτυπώσεις σχεδίων – διάρθρωση σχεδίων

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Picture of Γεώργιος Μπρουντζάς

Γεώργιος Μπρουντζάς

Ο Γεώργιος Μπρουντζάς είναι ελεύθερος επαγγελματίας και πτυχιούχος Μηχ/νικος Έργων Υποδομής στο Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης με εξειδίκευση στα τοπογραφικά, οικοδομικές άδειες, μελέτες ειδικότητας μηχανικού, τακτοποιήσεις ημιπαθρίων-αυθαίρετων, κατασκευή δημοσίων έργων οδοποιίας & υδραυλικών και τεχνικός ασφάλειας. Έχει εργαστεί στην ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ ΑΦΟΙ ΧΡΟΝΟΙ Α.Τ.Ε. (Τεχνική Εταιρεία Κατασκευής Δημοσίων Έργων), στην Τεχνική Εταιρεία Κατασκευής Δημοσίων & Ιδιωτικών Έργων "ΑΞΩΝ Α.Τ.Ε.Β.Ε", στα ΚΑΠΗ ως Τεχνικός Ασφάλειας και στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Καλαμαριάς. Το 2019 αποφοίτησε απο την Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε (Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης). Είναι κάτοχος πτυχίου πιστοποίησης (ECDL CAD) για AutoCAD, κάτοχος Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτή Ενηλίκων (ΕΟΠΠΕΠ), ACEERPeCM (Εργολήπτης) της εταιρείας AceHellas και ATLAS 2 της εταιρείας ERGON IRIS (δημόσια έργα) και κάτοχος πτυχίου πιστοποίησης (CAMBRIDGE) για: Windows, Word, Excel, Powerpoint, Internet Explorer & Outlook, Access. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός σε δημόσια Ι.Ε.Κ. (Τριανδρία, Θεσσαλονίκη, Επανομή και Σίνδο του νομού Θεσσαλονίκης) σε μαθήματα AutoCAD. Κάτοχος Αρ. Μητρωου εισηγητή ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ. Μέλος Ε.Ε.Τ.Ε.Μ (Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Συμπληρώστε την παρακάτω Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.

Πρόγραμμα Κατάρτισης

"*" indicates required fields

*

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί να μας επιλέξετε.

Το Κέντρο Εκπαίδευσης “Ναουμίδου” αποτελεί ένα boutique εκπαιδευτικό κέντρο που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 100 πιο σύγχρονα και καινοτόμα εκπαιδευτήρια της Ελλάδας.