ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Αποκτήστε ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΔΑΚΤΡΑ αναγνωρισμένη πιστοποίηση Επαγγελματία Καθαριστή.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διάρκεια Προγράμματος

έως 3 μήνες
Ο εκπαιδευόμενος μπορεί να ολοκληρώσει το Πρόγραμμα στο χρονικό διάστημα που επιθυμεί (1 έως 3 μήνες).

Μέθοδος Παρακολούθησης

Ασύγχρονη Τηλεκατάρτιση
Ο εκπαιδευόμενος λαμβάνει πρόσβαση σε πλατφόρμα με εκπαιδευτικό υλικό (βίντεο, παρουσιάσεις, σημειώσεις) και μελετά μόνος του σε δικό του χρόνο, με δικό του ρυθμό και χωρίς συγκεκριμένο ωράριο.

Δίδακτρα

ΔΩΡΕΑΝ

Πιστοποίηση

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ (190€)

Αναγνώριση

ΝΑΙ
μέσω Μονάδων ECVET

Μοριοδότηση

ΜΕΓΙΣΤΗ
σύμφωνα με την εκάστοτε προκήρυξη

ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

30 Μαΐου 2024
30 Μαΐου 2024

10 Ιουνίου 2024
10 Ιουνίου 2024

20 Ιουνίου 2024
20 Ιουνίου 2024

Για το επόμενο πρόγραμμα απομένουν:

Μέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Πρόγραμμα “Επαγγελματίας Καθαριστής – Απολυμάνσεις Δημοσίων Χώρων” απευθύνεται σε ελ. επαγγελματίες & εργαζόμενους στον τομέα του καθαρισμού και των απολυμάνσεων.

Το επάγγελμα του καθαριστή διέπεται από ορισμένους κανόνες που οφείλουν να τηρούν όσοι το εξασκούν. Είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, όχι μόνο σε ό, τι αφορά τη φυσική κόπωση, αλλά και την ευθύνη που έχει ο καθαριστής να προχωρήσει ορθά στις διαδικασίες καθαρισμού. Ο εργαζόμενος οφείλει να γνωρίζει πώς θα καθαρίσει αποτελεσματικά το χώρο, είτε χειρωνακτικά είτε με μηχανικά μέσα, φροντίζοντας να ολοκληρώσει την εργασία του με ασφαλή τρόπο. Ταυτόχρονα, οι Απολυμάνσεις Δημοσίων Χώρων αποτελούν με τη σειρά τους ένα πεδίο που απαιτεί προσοχή, ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Από τους καθαρισμούς μεταφορικών μέσων μέχρι την αφαίρεση graffiti, οτιδήποτε βρίσκεται στο δημόσιο χώρο αφορά αυτομάτως τη δημόσια υγεία και την αισθητική του περιβάλλοντος.

Η Πιστοποίηση που θα αποκτήσετε ως καταρτιζόμενοι σας παρέχει πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό και την ευκαιρία να εξελίξετε την καριέρα σας. Με το κύρος και την αξιοπιστία της πιστοποίησης, διεκδικείτε πιο άμεσα και αποτελεσματικά τη θέση εργασίας που αποζητάτε.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

♣ Μέθοδος Παρακολούθησης: αποκλειστικά μέσω Ασύγχρονης Τηλεκατάρτισης: Ο εκπαιδευόμενος λαμβάνει πρόσβαση σε πλατφόρμα με εκπαιδευτικό υλικό (βίντεομαθήματα, παρουσιάσεις, σημειώσεις κλπ.) και μελετά μόνος του σε δικό του χρόνο με ελεύθερο ωράριο καθώς δεν χρειάζεται να παρακολουθήσει ζωντανά μαθήματα-τηλεδιασκέψεις.

♣ Διάρκεια: έως 3 μήνες. Ο καταρτιζόμενος αποκτά πρόσβαση στην πλατφόρμα για το παραπάνω διάστημα, μέσα στο οποίο μπορεί να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του.

♣ Πιστοποίηση: Με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης, ο καταρτιζόμενος συμμετέχει σε εξετάσεις για αναγνωρισμένη πιστοποίηση. Οι εξετάσεις υλοποιούνται εξ’ αποστάσεως με τηλεεπιτήρηση από το φορέα πιστοποίησης, είναι ατομικές και προγραμματίζονται σε ημέρα και ώρα που εξυπηρετεί τον καταρτιζόμενο. Οι εξετάσεις αποτελούνται από ένα τεστ ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής, στις οποίες ο καταρτιζόμενος θα πρέπει να απαντήσει σωστά σε ποσοστό 70% και άνω για να πετύχει. Σε περίπτωση αποτυχίας, ο καταρτιζόμενος δικαιούται μία επανεξέταση δωρεάν.

♣ Με την ολοκλήρωση του Προγράμματος και την επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης χορηγούνται:

 • Βεβαίωση Παρακολούθησης επιμορφωτικού προγράμματος 120 ωρών στο αντικείμενο: «Επαγγελματίας Καθαριστής – Απολυμάνσεις Δημοσίων Χώρων».
 • Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση με τίτλο: «Επαγγελματίας Καθαριστής – Απολυμάνσεις Δημοσίων Χώρων».
 • Συνοδευτικό έντυπο Europass με τις θεματικές ενότητες του προγράμματος, του τρόπου υλοποίησής του και τις ευρωπαϊκές πιστωτικές μονάδες ECVET.

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

 • ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Εισαγωγή στον Επαγγελματικό Καθαρισμό 
 • ΕΝΟΤΗΤΑ 2: Ορισμοί & Φάσεις Καθαρισμού
 • ΕΝΟΤΗΤΑ 3: Απορρυπαντικά
 • ΕΝΟΤΗΤΑ 4: Βοηθητικά Μέσα Καθαρισμού
 • ΕΝΟΤΗΤΑ 5: Είδη Καθαρισμού
 • ΕΝΟΤΗΤΑ 6: Γενικές Αρχές Καθαρισμού
 • ΕΝΟΤΗΤΑ 7: Καθαρισμός
 • ΕΝΟΤΗΤΑ 8: Απολύμανση
 • ΕΝΟΤΗΤΑ 9: Κανόνες Υγιεινής & Ασφάλειας
 • ΕΝΟΤΗΤΑ 10: Απεντόμωση – Μυοκτονία

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Συμπληρώστε την παρακάτω Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.

Πρόγραμμα Κατάρτισης

"*" indicates required fields

*

Γιατί να μας επιλέξετε.

Το Κέντρο Εκπαίδευσης “Ναουμίδου” αποτελεί ένα boutique εκπαιδευτικό κέντρο που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 100 πιο σύγχρονα και καινοτόμα εκπαιδευτήρια της Ελλάδας.