Σχέδιο Υποστήριξης μαθητών στο σπίτι

Αγαπητοί γονείς,

Κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων με τα μέτρα για τον περιορισμό του κορονοϊού, εμείς στο Κέντρο Εκπαίδευσης «Λία Ναουμίδου-Τσίτση» μεριμνούμε για τους μαθητές μας και προσαρμόζουμε το εκπαιδευτικό μας έργο στα νέα δεδομένα.

Για το λόγο αυτό, η ομάδα του κέντρου μας έχει ετοιμάσει ένα σχέδιο για την υποστήριξη των μαθητών στο σπίτι, το οποίο μπαίνει σε εφαρμογή από σήμερα και θα διαρκέσει έως ότου η πολιτεία επιτρέψει την επανέναρξη λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών.

 

Τρόπος υλοποίησης σχεδίου

Για την κάθε τάξη, έχουμε δημιουργήσει ένα ειδικά διαμορφωμένο υλικό από ασκήσεις, λεξιλόγιο με οδηγίες συμπλήρωσης, το οποίο θα διανεμηθεί σε έντυπη μορφή.

Το υλικό χωρίζεται σε 2 πακέτα: το κάθε πακέτο θα πρέπει να ολοκληρώνεται από τους μαθητές και να επιστρέφεται στο φροντιστήριο μέχρι τις παρακάτω ημερομηνίες:

  • 1ο πακέτο: επιστροφή έως Παρασκευή, 19 Μαρτίου
  • 2ο πακέτο: επιστροφή έως Παρασκευή, 27 Μαρτίου

Η παραλαβή και επιστροφή των πακέτων μπορεί να πραγματοποιείται μόνο στις ώρες λειτουργίας της γραμματείας, Δευτέρα-Παρασκευή 11.00-13.00 & 17.00-19.00.

Επίσης, στην «Υποστήριξη Μαθήματος» της ιστοσελίδας μας (www.lianaoumidou.gr) έχει αναρτηθεί videoμάθημα στην τάξη σας, το οποίο θα πρέπει να ολοκληρωθεί από τους μαθητές (συνοδεύονται οδηγίες).

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να καλείτε τις ίδιες ώρες στο τηλέφωνο του φροντιστηρίου 23320 29485 ή στο 6944367409 (Αναστάσης Τσίτσης).

ΥΓ1. Η συγκεκριμένη δράση ΔΕΝ αποτελεί αναπλήρωση μαθημάτων. Όσα μαθήματα δεν υλοποιούνται λόγω του περιορισμού, θα αναπληρωθούν με την επανέναρξη της λειτουργίας.

ΥΓ2. Οι εξετάσεις Lower και Proficiency έχουν αναβληθεί και θα πάρουν παράταση.

Με εκτίμηση,

Αναστάσης Τσίτσης

Διευθυντής Σπουδών