Διαπολιτισμική Eκπαίδευση

Προσεγγίζοντας την πολυπολιτισμικότητα στο εκπαιδευτικό σύστημα

Πού απευθύνεται το Πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διαχειριστές ιστοσελίδων ή ηλεκτρονικών καταστημάτων που θέλουν να εμφανίσουν την ιστοσελίδα τους στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης. Επίσης σε φοιτητές και αποφοίτους σχολών που επιθυμούν να εργαστούν πάνω σε ένα δυναμικά εξελισσόμενο και πολλά υποσχόμενο κλάδο του Digital Marketing.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου της πληροφορικής που θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους και να εξειδικευτούν πάνω στις τεχνικές βελτιστοποίησης για μηχανές αναζήτησης αλλά και σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και στελέχη που επιθυμούν να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να καθοδηγούν και να ελέγχουν αποτελεσματικά τις ενέργειες SEO που πραγματοποιούν οι συνεργάτες τους.

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι:

Στο πρόγραμμα αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα εξοικειωθούν με τις έννοιες και τεχνικές της βελτιστοποίησης για μηχανές αναζήτησης και θα ανακαλύψουν εργαλεία και μεθόδους που μπορούν να εφαρμοστούν σε ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα για την βελτίωση της τοποθέτησης τους στα μη πληρωμένα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Κατεβάστε τον Οδηγό Προγράμματος από εδώ

ΕΝΑΡΞΗ: 23/09/2024
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΩΣ: 23/09/2024

Διάρκεια: 30 ώρες 
Τιμή: €300.00

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρέχεται με ιδιαίτερα μεγάλη έκπτωση και είναι με διαφορά το οικονομικότερο πρόγραμμα που προσφέρεται αυτή τη στιγμή στη χώρα. Για το λόγο αυτό δεν παρέχονται περαιτέρω εκπτώσεις.

Μοριοδοτούμενα Προγράμματα.

"*" indicates required fields

1. Επιλογή Προγράμματος

2. Ατομικά στοιχείας

Ονοματεπώνυμο*

3. Στοιχεία Επικοινωνίας

4. Υποβολή δικαιολογητικών

Accepted file types: jpg, png, pdf, Max. file size: 2 MB.
Accepted file types: jpg, png, pdf, Max. file size: 2 MB.
*

Υπεύθυνος Καθηγητής

Γιατί να μας επιλέξετε.

Το Κέντρο Εκπαίδευσης “Ναουμίδου” αποτελεί ένα boutique εκπαιδευτικό κέντρο που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 100 πιο σύγχρονα και καινοτόμα εκπαιδευτήρια της Ελλάδας.