Σύγχρονες Προσεγγίσεις στο Μάνατζμεντ και την Ηγεσία: Πρακτικές κατευθύνσεις για αυξημένη οργανωσιακή αποτελεσματικότητα

Προσεγγίζοντας την πολυπολιτισμικότητα στο εκπαιδευτικό σύστημα

Πού απευθύνεται το Πρόγραμμα;

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, ιδιωτικού και δημοσίου τομέα που είναι έτοιμα να αναλάβουν σημαντική διοικητική ευθύνη στους οργανισμούς τους.
  • Στελέχη μεσαίου επιπέδου με λίγα χρόνια εργασιακής εμπειρίας που εμπνέονται να καινοτομούν ή επιθυμούν να κάνουν τη διαφορά στον τρόπο εργασίας τους.
  • Άτομα που είναι πρόθυμα και αφοσιωμένα να βελτιώνουν την εργασία τους στους οργανισμούς τους.
  • Άτομα που θέλουν να βελτιώσουν σημαντικά τις γνώσεις τους και τις επαγγελματικές τους προοπτικές προς όφελος της καριέρας τους.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Σύγχρονες Προσεγγίσεις στο Μάνατζμεντ και την Ηγεσία: Πρακτικές κατευθύνσεις για αυξημένη οργανωσιακή αποτελεσματικότητα» αποσκοπεί στο να εκπαιδεύσει, προετοιμάσει και εμβαθύνει τις γνώσεις όσων επιθυμούν, στις σύγχρονες τάσεις και προκλήσεις των επιχειρήσεων. Αφορά θέματα που άπτονται της διοίκησης και της ηγεσίας σε οργανισμούς οποιασδήποτε μορφής.

Οι εκπαιδευόμενοι, είτε είναι έμπειροι επαγγελματίες ή νεοεισερχόμενοι στις επιχειρήσεις, θα αναβαθμίσουν τις ηγετικές τους δεξιότητές, θα βελτιώσουν τις ικανότητες απόδοσής στον χώρο εργασίας και τις επαγγελματικές τους προοπτικές, προωθώντας την καριέρα τους. Ειδικότερα, το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα παράσχει τα απαραίτητα εφόδια, ώστε οι συμμετέχοντες να αντιλαμβάνονται τις σύγχρονες τάσεις στη διοίκηση των επιχειρήσεων, να οικοδομήσουν μεγαλύτερη αυτογνωσία, να βελτιώσουν το στυλ ηγεσίας τους, να ενεργούν πιο αποφασιστικά, να προβλέπουν και να αντιδρούν στις επιχειρηματικές ευκαιρίες, να αναπτύσσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις διαφορετικές καταστάσεις και προκλήσεις. Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσδοκά να δημιουργήσει αποτελεσματικότερους ηγέτες και μάνατζερ, σκεπτόμενους έξω από το κουτί, που θα φέρουν και θα οδηγήσουν την απαραίτητη αλλαγή, την καινοτομία και τη στρατηγική ευελιξία για αυξημένη οργανωσιακή αποτελεσματικότητα.

Οι εισηγητές των Προγραμμάτων είναι μέλη του Διδακτικού και Επιστημονικού Προσωπικού (Δ.Ε.Π.) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας καθώς και εξωτερικοί συνεργάτες και στελέχη με πολύχρονη εμπειρία, αλλά και εξειδικευμένη θεωρητική γνώση.

Ο εισηγητης του προγράμματος είναι ο:

Καφετζόπουλος Δημήτριος, Επίκουρος Καθηγητής – Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Κατεβάστε τον Οδηγό Προγράμματος από εδώ

ΕΝΑΡΞΗ: 23/09/2024
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΩΣ: 23/09/2024

Διάρκεια: 54 ώρες / 2 Μήνες
Τιμή: €300.00

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρέχεται με ιδιαίτερα μεγάλη έκπτωση και είναι με διαφορά το οικονομικότερο πρόγραμμα που προσφέρεται αυτή τη στιγμή στη χώρα. Για το λόγο αυτό δεν παρέχονται περαιτέρω εκπτώσεις.

Μοριοδοτούμενα Προγράμματα.

"*" indicates required fields

1. Επιλογή Προγράμματος

2. Ατομικά στοιχείας

Ονοματεπώνυμο*

3. Στοιχεία Επικοινωνίας

4. Υποβολή δικαιολογητικών

Accepted file types: jpg, png, pdf, Max. file size: 2 MB.
Accepted file types: jpg, png, pdf, Max. file size: 2 MB.
*

Υπεύθυνος Καθηγητής

Γιατί να μας επιλέξετε.

Το Κέντρο Εκπαίδευσης “Ναουμίδου” αποτελεί ένα boutique εκπαιδευτικό κέντρο που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 100 πιο σύγχρονα και καινοτόμα εκπαιδευτήρια της Ελλάδας.