Έναρξη μαθημάτων Πληροφορικής

για τάξεις Lower, Advanced & Proficiency

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε πως από τον Νοέμβριο ξεκινούν τα μαθήματα Πληροφορικής για τις τάξεις Lower, Advanced και Proficiency. Οι μαθητές θα ενημερωθούν άμεσα ώστε να ξεκινήσουν τα μαθήματά τους.

ΠΩΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

  • Διεξαγωγή: Δια ζώσης, στην Αίθουσα Πληροφορικής του φροντιστηρίου.
  • Μέθοδος: Ατομικά μαθήματα μέσω πλατφόρμας. Οι μαθητές μπορούν να έρχονται καθημερινά 10:30-20:30 στην Αίθουσα Πληροφορικής και να παρακολουθούν τα μαθήματα μόνοι τους, σε ημέρες και ώρες που θα επιλέγουν οι ίδιοι. Έτσι, οι ίδιοι μπορούν να ρυθμίσουν το πρόγραμμά τους και αποφεύγεται ο συνωστισμός.
  • Εξετάσεις: Στο τέλος των μαθημάτων, οι μαθητές θα οδηγηθούν σε εξετάσεις απόκτησης αναγνωρισμένου πιστοποιητικού Πληροφορικής (διεξάγονται στο Κέντρο μας).
  • Κόστος: Τα μαθήματα Πληροφορικής παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές του Κέντρου μας. Μοναδικό κόστος αποτελεί το παράβολο των εξετάσεων (55€/ενότητα), το οποίο θα καταβάλλεται λίγες ημέρες πριν τις εξετάσεις (θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση).

Με την ολοκλήρωση της πιστοποίησης, οι μαθητές θα έχουν αποκτήσει ακόμα ένα εφόδιο για το μέλλον τους, με ισχύ για Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για περισσότερες πληροφορίες παραμένουμε στη διάθεσή σας καθημερινά 10:30-20:30 στο 2332029485 και στο info@lianaoumidou.gr.