Ρώσικα

Η Ρωσική γλώσσα είναι η πιο διαδεδομένη γεωγραφικά γλώσσα της Ευρασίας, η περισσότερο ομιλούμενη των Σλαβικών γλωσσών και η μεγαλύτερη μητρική γλώσσα στην Ευρώπη.

Περίπου 250.000.000 άνθρωποι ανά τον κόσμο μιλάνε Ρωσικά με το ενδιαφέρον για τη ρωσική γλώσσα να αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς σε πολλές χώρες του κόσμου λόγω των διεθνών σχέσεων που έχει συνάψει η Ρωσία σε διάφορους τομείς. Το ενδιαφέρον αυτό είναι ακόμη μεγαλύτερο στην Ελλάδα καθώς οι δύο χώρες συνεργάζονται στενά στους τομείς των εξαγωγών, του τουρισμού και του πολιτισμού.

Το Κέντρο Εκπαίδευσης “Λία Ναουμίδου – Τσίτση” ειδικεύεται σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εκπαίδευσης Ξένων Γλωσσών, προσφέροντας εκπαιδευτικά προγράμματα εκμάθησης Ρωσικών για μαθητές και ενήλικες.

Τα Μαθήματα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ

Ο κάθε μαθητής λαμβάνει εξατομικευμένη διδακτική εμπειρία, “κομμένη και ραμμένη” στα μέτρα του. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της ειδικής διαχείρισης του κάθε μαθητή από τον εκπαιδευτικό, πετυχαίνοντας έτσι μία μοναδική εμπειρία μάθησης, ευχάριστη για τον μαθητή.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Τα μαθήματα υλοποιούνται σε ολιγομελή τμήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και σε ευέλικτα ωράρια που καθορίζονται σε συνεννόηση και ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Μέσα από τη πρωτοποριακή υπηρεσία «Υποστήριξη Μαθήματος», μαθητές, γονείς & ενήλικες έχουν 24ώρες/24ωρο υποστήριξη και άμεση ενημέρωση για το homework του κάθε μαθήματος.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα

ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος