Προγράμματα Ιταλικών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διάρκεια Προγράμματος

2 έτη
(8 μήνες / έτος)

Στόχος

Επίπεδο Β2 (Lower)

Μέθοδος Παρακολούθησης

Εξ’ αποστάσεως (online)

Μαθήματα

2 φορές την εβδομάδα
(1,5 ώρα/μάθημα)

Δίδακτρα

Ενήλικες: 9€/ώρα
Παιδιά: 57€/μήνα

Πιστοποίηση

ΝΑΙ

ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

1 Φεβρουαρίου 2021

Απομένουν:

Μέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα

Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Τα Iταλικά είναι λατινογενής γλώσσα η οποία ομιλείται από περίπου 70 εκατομμύρια ανθρώπους, κυρίως στην Ιταλία. Η γνώση των Ιταλικών ως ξένη γλώσσα γνωρίζει μεγάλη διάδοση στην ευρωπαϊκή ήπειρο με την Iταλική να αποτελεί τη 4η πιο δημοφιλή γλώσσα μετά τα Αγγλικά, τα Γερμανικά, και τα Γαλλικά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το Κέντρο Εκπαίδευσης “Λία Ναουμίδου – Τσίτση” προσφέρει Προγράμματα Ιταλικών για μαθητές και ενήλικες.

Γιατί να το επιλέξετε

Δια ζώσης ή εξ’ αποστάσεως

 Εξατομικευμένη διδασκαλία

 Ολιγομελή γκρουπς

 Ευέλικτο ωράριο μαθημάτων

 Χρήση τεχνολογίας στη διδασκαλία

Ψηφιακή Υποστήριξη μαθήματος

Τα Μαθήματα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ

Ο κάθε μαθητής λαμβάνει εξατομικευμένη διδακτική εμπειρία, “κομμένη και ραμμένη” στα μέτρα του. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της ειδικής διαχείρισης του κάθε μαθητή, πετυχαίνοντας έτσι μία μοναδική εμπειρία μάθησης.

ΩΡΑΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τα μαθήματα υλοποιούνται σε ολιγομελή γκρουπς καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και σε ευέλικτα ωράρια που καθορίζονται σε συνεννόηση με τους συμμετέχοντες του προγράμματος.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Μέσα από τη πρωτοποριακή υπηρεσία «Υποστήριξη Μαθήματος», μαθητές & ενήλικες έχουν 24ώρες/24ωρο άμεση ενημέρωση για τη διδακτέα ύλη, καθώς και για το homework του κάθε μαθήματος.

Δοκιμάστε τις γνώσεις σας στα Ιταλικά με ένα

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ

Μικέλα Κορβίνο

Μικέλα Κορβίνο

Η Michela Corvino είναι πτυχιούχος του τμήματος της Κλασικής Φιλολογίας του Ιταλικού Πανεπιστημίου του Μπάρι με μεταπτυχιακά διπλώματα στην Κλασσική Αρχαιολογία και στην Λογοτεχνική Μετάφραση, αμφότερα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι υποψήφια διδάκτωρ του τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η Μικέλα διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία Ιταλικών ενώ ταυτόχρονα παρέχει υπηρεσίας μετάφρασης και διερμηνείας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συμπληρώστε την παρακάτω Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.