Προγράμματα Ισπανικών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διάρκεια Προγράμματος

2 έτη
(8 μήνες / έτος)

Στόχος

Επίπεδο Β2 (Lower)

Μέθοδος Παρακολούθησης

Εξ’ αποστάσεως (online)

Μαθήματα

2 φορές την εβδομάδα
(1,5 ώρα/μάθημα)

Δίδακτρα

Ενήλικες: 9€/ώρα
Παιδιά: 57€/μήνα

Πιστοποίηση

ΝΑΙ

ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

1 Φεβρουαρίου 2021

Απομένουν:

Μέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα

Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Τα Ισπανικά, με 437 εκατομμύρια φυσικούς ομιλητές, είναι η 2η γλώσσα του κόσμου μετά την Kινεζική σε αριθμό ανθρώπων που την ομιλούν ως μητρική. Θεωρείται η 2η πιο σημαντική γλώσσα μετά την Αγγλική σε ότι αφορά τον δυτικό κόσμο, χάρη στην αυξανόμενη χρήση της στις ΗΠΑ και της αυξανόμενης οικονομίας του ισπανόφωνου κόσμου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το Κέντρο Εκπαίδευσης “Λία Ναουμίδου – Τσίτση” προσφέρει Προγράμματα Ισπανικών για μαθητές και ενήλικες.

Γιατί να το επιλέξετε

Δια ζώσης ή εξ’ αποστάσεως

 Εξατομικευμένη διδασκαλία

 Ολιγομελή γκρουπς

 Ευέλικτο ωράριο μαθημάτων

 Χρήση τεχνολογίας στη διδασκαλία

Ψηφιακή Υποστήριξη μαθήματος

Τα Μαθήματα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ

Ο κάθε μαθητής λαμβάνει εξατομικευμένη διδακτική εμπειρία, “κομμένη και ραμμένη” στα μέτρα του. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της ειδικής διαχείρισης του κάθε μαθητή, πετυχαίνοντας έτσι μία μοναδική εμπειρία μάθησης.

ΩΡΑΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τα μαθήματα υλοποιούνται σε ολιγομελή γκρουπς καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και σε ευέλικτα ωράρια που καθορίζονται σε συνεννόηση με τους συμμετέχοντες του προγράμματος.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Μέσα από τη πρωτοποριακή υπηρεσία «Υποστήριξη Μαθήματος», μαθητές & ενήλικες έχουν 24ώρες/24ωρο άμεση ενημέρωση για τη διδακτέα ύλη, καθώς και για το homework του κάθε μαθήματος.

Δοκιμάστε τις γνώσεις σας στα Ισπανικά με ένα

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ

Χριστίνα Λέφα

Χριστίνα Λέφα

Η Χριστίνα Λέφα είναι απόφοιτη του τμήματος Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και της Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Με ολοκληρωμένες σπουδές σε Ελληνική και Ισπανική Φιλολογία αλλά και με πολλές συμμετοχές σε πανελλήνιες και διεθνείς δράσεις (εκπ/κα προγράμματα, mentoring, Erasmus κλπ), η Χριστίνα ξεκίνησε να εργάζεται ως καθηγήτρια Ισπανικών παραδίδοντας μαθήματα σε ατομικό επίπεδο αλλά και σε γκρουπς μαθητών. Με τις αυξημένες ανάγκες των τελευταίων ετών για σύγχρονη εκπαίδευση, η Χριστίνα εξειδικεύθηκε στην εξ’ αποστάσεως διδασκαλία, ανοίγοντας έτσι τους ορίζοντες της διδασκαλίας της.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συμπληρώστε την παρακάτω Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.