Επαγγελματική Κατάρτιση

Ως αδειοδοτημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων του ΕΟΠΠΕΠ (αρ. αδείας 2101537), το εκπαιδευτήριο “Λία Ναουμίδου – Τσίτση” παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης και πιστοποίησης σε προγράμματα εξειδίκευσης, επαγγελματικής κατάρτισης και ανάπτυξης προσωπικών δεξιοτήτων.

 

Συνεργασία κορυφής

Σε συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες πιστοποιήσεων στην Ελλάδα, τη Vellum Global Educational Services (www.vellum.org.gr), το εκπαιδευτήριο “Λία Ναουμίδου – Τσίτση” σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μαθήματα δια ζώσης ή και εξ’ αποστάσεως και να συμμετάσχετε σε εξετάσεις πιστοποίησης (προαιρετικά ή υποχρεωτικά αναλόγως του προγράμματος) για την απόκτηση διεθνώς αναγνωρισμένου πιστοποιητικού (Certificate ή Diploma) μέσω του καινοτόμου online εξεταστικού συστήματος examiny (www.examiny.gr).

Πρόγραμμα Σπουδών

Τα προγράμματα σπουδών, εκτός της πιστοποίησης, σας παρέχουν βεβαίωση παρακολούθησης από το ΚΔΒΜ για την μοριοδότησή σας, όσο και για διάφορους διαγωνισμούς του Δημοσίου. Τέλος, κάθε επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος συνοδεύεται από το συμπλήρωμα πιστοποιητικού Europass με απόδοση μονάδων ECVET.

 

Κατηγορίες

Για να δείτε τα προγράμματα σπουδών και να επιλέξτε την ιδανικότερη λύση για εσάς με στόχο τη διαμόρφωση ενός αξιόλογου βιογραφικού, πατήστε εδώ.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα και κερδίστε ΕΚΠΤΩΣΗ σε κάποιο από τα προγράμματα Ξένες Γλώσσες!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Close Menu