Προγράμματα Γερμανικών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διάρκεια Προγράμματος

2 έτη
(8 μήνες / έτος)

Στόχος

Επίπεδο Β2 (Lower)

Μέθοδος Παρακολούθησης

Εξ’ αποστάσεως (online)

Μαθήματα

2 φορές την εβδομάδα
(1,5 ώρα/μάθημα)

Δίδακτρα

Ενήλικες: 9€/ώρα
Παιδιά: 57€/μήνα

Πιστοποίηση

ΝΑΙ

ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

1 Φεβρουαρίου 2021

Απομένουν:

Μέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Η Γερμανική γλώσσα αποτελεί την κύρια γλώσσα 100 περίπου εκατομμυρίων ανθρώπων στην Ευρώπη, αριθμός που αντιστοιχεί στο 13,5% των Ευρωπαίων, ενώ επίσης σχεδόν 80 εκατομμύρια ομιλητές τη χρησιμοποιούν ως μη μητρική γλώσσα. Είναι κατά πληθυσμό η 2η ομιλούμενη μετά τα Ρωσικά (150 εκατομμύρια ομιλητές στην Ευρώπη) και η 3η διδασκόμενη γλώσσα (στην Ευρώπη) μετά τα Αγγλικά και τα Γαλλικά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το Κέντρο Εκπαίδευσης “Λία Ναουμίδου – Τσίτση” προσφέρει Προγράμματα Γερμανικών για μαθητές και ενήλικες.

Γιατί να το επιλέξετε

Δια ζώσης ή εξ’ αποστάσεως

 Εξατομικευμένη διδασκαλία

 Ολιγομελή γκρουπς

 Ευέλικτο ωράριο μαθημάτων

 Χρήση τεχνολογίας στη διδασκαλία

Ψηφιακή Υποστήριξη μαθήματος

Τα Μαθήματα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ

Ο κάθε μαθητής λαμβάνει εξατομικευμένη διδακτική εμπειρία, “κομμένη και ραμμένη” στα μέτρα του. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της ειδικής διαχείρισης του κάθε μαθητή, πετυχαίνοντας έτσι μία μοναδική εμπειρία μάθησης.

ΩΡΑΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τα μαθήματα υλοποιούνται σε ολιγομελή γκρουπς καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και σε ευέλικτα ωράρια που καθορίζονται σε συνεννόηση με τους συμμετέχοντες του προγράμματος.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Μέσα από τη πρωτοποριακή υπηρεσία «Υποστήριξη Μαθήματος», μαθητές & ενήλικες έχουν 24ώρες/24ωρο άμεση ενημέρωση για τη διδακτέα ύλη, καθώς και για το homework του κάθε μαθήματος.

Δοκιμάστε τις γνώσεις σας στα Γερμανικά με ένα

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ

Αθηνά Σιδηροπούλου

Αθηνά Σιδηροπούλου

Η Αθηνά Σιδηροπούλου μεγάλωσε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην πόλη Moenchengladbach της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Εκεί τελείωσε το Δημοτικό σχολείο και Γυμνάσιο της Γερμανίας, όπου και κατέκτησε τη Γερμανική γλώσσα σαν δεύτερη μητρική. Είναι κάτοχος του ανώτερου πτυχίου της Γερμανικής γλώσσας του ιδρύματος Ludwig-Maximilian-Universität με έδρα το Μόναχο. Από την αρχή της καριέρας της η Αθηνά εργάζεται ως καθηγήτρια Γερμανικών ενώ παράλληλα, έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια μετεκπαίδευσης. Επίσης, η Αθηνά ασχολείται και με τη μετάφραση γερμανικών κειμένων με γενική αλλά και τεχνική ορολογία.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συμπληρώστε την παρακάτω Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.