Προγράμματα Γαλλικών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διάρκεια Προγράμματος

2 έτη
(8 μήνες / έτος)

Στόχος

Επίπεδο Β2 (Lower)

Μέθοδος Παρακολούθησης

Εξ’ αποστάσεως (online)

Μαθήματα

2 φορές την εβδομάδα
(1,5 ώρα/μάθημα)

Δίδακτρα

Ενήλικες: 9€/ώρα
Παιδιά: 57€/μήνα

Πιστοποίηση

ΝΑΙ

ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

1 Φεβρουαρίου 2021

Απομένουν:

Μέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα

Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Η Γαλλική γλώσσα είναι μια από τις πιο δημοφιλής γλώσσες σε όλο τον κόσμο και η 3η πιο διαδεδομένη γλώσσα στην ΕΕ. Αποτελεί τη 2η ξένη γλώσσα διδασκαλίας παγκοσμίως μετά τα Αγγλικά, με 125 εκατομμύρια μαθητές το 2015 και 900.000 διδάσκοντες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το Κέντρο Εκπαίδευσης “Λία Ναουμίδου – Τσίτση” προσφέρει Προγράμματα Γαλλικών για μαθητές και ενήλικες.

Γιατί να το επιλέξετε

Δια ζώσης ή εξ’ αποστάσεως

 Εξατομικευμένη διδασκαλία

 Ολιγομελή γκρουπς

 Ευέλικτο ωράριο μαθημάτων

 Χρήση τεχνολογίας στη διδασκαλία

Ψηφιακή Υποστήριξη μαθήματος

Τα Μαθήματα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ

Ο κάθε μαθητής λαμβάνει εξατομικευμένη διδακτική εμπειρία, “κομμένη και ραμμένη” στα μέτρα του. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της ειδικής διαχείρισης του κάθε μαθητή, πετυχαίνοντας έτσι μία μοναδική εμπειρία μάθησης.

ΩΡΑΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τα μαθήματα υλοποιούνται σε ολιγομελή γκρουπς καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και σε ευέλικτα ωράρια που καθορίζονται σε συνεννόηση με τους συμμετέχοντες του προγράμματος.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Μέσα από τη πρωτοποριακή υπηρεσία «Υποστήριξη Μαθήματος», μαθητές & ενήλικες έχουν 24ώρες/24ωρο άμεση ενημέρωση για τη διδακτέα ύλη, καθώς και για το homework του κάθε μαθήματος.

Δοκιμάστε τις γνώσεις σας στα Γαλλικά με ένα

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ

Χριστίνα Λέφα

Χριστίνα Λέφα

O Γεώργιος Χούρης είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων σε θέματα που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό και το Marketing. Είναι απόφοιτος του τμήματος «Εμπορίας και Διαφήμισης» (Μάρκετινγκ) και αριστούχος του τμήματος «Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων» της Σχόλης Διοίκησης και Οικονομίας του Α.Τ.Ε.Ι. Παράλληλα, κατέχει μεταπτυχιακό στη «Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων» από το Ε.Α.Π., και ολοκληρώνει το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Εκπαίδευσης Ενηλίκων» του ίδιου πανεπιστημίου. Ο συνδυασμός επαγγελματικής πορείας, ακαδημαϊκής μόρφωσης, διδακτικής εμπειρίας, αλλά και συνεχούς εξειδίκευσης στους τομείς επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, συνθέτει ένα ανταγωνιστικό προφίλ, του σύγχρονου εκπαιδευτή, που είναι ικανός να μεταλαμπαδεύσει γνώσεις και δεξιότητες σε ενήλικες εκπαιδευομένους μέσα από εξ αποστάσεως προγράμματα.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συμπληρώστε την παρακάτω Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.