Αγγλικά Ενηλίκων

Η Αγγλική γλώσσα χαρακτηρίζεται ως η πρώτη παγκόσμια “lingua franca” (κοινή γλώσσα) και κατέχει κυρίαρχη θέση ως διεθνής γλώσσα. Η γνώση της κρίνεται άκρως απαραίτητη καθώς στις περισσότερες χώρες του πλανήτη θεωρείται απαραίτητο προσόν για εξεύρεση εργασίας. Ως αποτέλεσμα αυτού, πάνω από 1.000.000.000 άνθρωποι σε όλον τον κόσμο κατέχουν τουλάχιστον βασικό επίπεδο Αγγλικών.
Το Κέντρο Εκπαίδευσης “Λία Ναουμίδου – Τσίτση” ειδικεύεται σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εκπαίδευσης Αγγλικών, εφαρμόζοντας σύγχρονες & καινοτόμες εκπαιδευτικές μεθόδους διδασκαλίας με γνώμονα την εμπειρική & βιωματική μάθηση.

Μάθε αγγλικά και απόκτησε

αναγνωρισμένο πιστοποιητικό Αγγλικών Lower – Proficiency

σε 3 εώς 5 μήνες!

Μόνο από 9€/ώρα!

Γιατί να το επιλέξετε

 Εξατομικευμένη διδασκαλία

 Ολιγομελή τμήματα

 Ευέλικτο ωράριο μαθημάτων

 Χρήση τεχνολογίας στη διδασκαλία

Ψηφιακή υποστήριξη μαθήματος

Τα Μαθήματα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ

Ο κάθε μαθητής λαμβάνει εξατομικευμένη διδακτική εμπειρία, “κομμένη και ραμμένη” στα μέτρα του. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της ειδικής διαχείρισης του κάθε μαθητή από τον εκπαιδευτικό, πετυχαίνοντας έτσι μία μοναδική εμπειρία μάθησης, ευχάριστη για τον μαθητή.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Τα μαθήματα υλοποιούνται σε ολιγομελή τμήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και σε ευέλικτα ωράρια που καθορίζονται σε συνεννόηση και ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Μέσα από τη πρωτοποριακή υπηρεσία «Υποστήριξη Μαθήματος», οι ενήλικες μαθητές έχουν 24ώρες/24ωρο υποστήριξη και άμεση ενημέρωση για το homework του κάθε μαθήματος.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα και κερδίστε

ένα πλήρες πακέτο μαθημάτων Πληροφορικής εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και ΕΚΠΤΩΣΗ σε κάποιο από τα μαθητικά προγράμματα Αγγλικών ή Επαγγελματικής Κατάρτισης!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος